Clubfitting: essentieel voor een golfer!

Bent u op zoek naar een nieuwe driver, wood, hybride of complete golfset, dan bent u bij Tineke van der Wal, PGA golf teaching professional aan het juiste adres. Met goed aangemeten golfclubs kunt u een betere golfswing maken, en ook een verlaging van uw golf handicap bewerkstelligen. Hierbij kijken we naar verschillende dingen, zoals swingsnelheid voor de juiste shaft, lengte van de clubs en de juiste gripdikte. Bekijk daarom samen met mij naar de mogelijkheden voor een nieuwe club, of complete set.

Het merk waar ik mee samen werk is Callaway golf,  Callaway golf, is al 10tallen jaren 1 van meeste bekende golfmerken wereldwijd. De Callaway Golfclub werd gemaakt en opgericht door Ely Callaway, die begon in de eerste plaats in textiel,  voordat hij  uiteindelijk  bekend werd  als de’s werelds meest vertrouwde fabrikant van topkwaliteit golfuitrusting. De callaway golfclubs zijn vanaf het begin af aan, clubs met een revolutionaire techniek, dat maakt de callaway clubs uniek in zijn soort. Alle Callaway producten zijn ontworpen, gemaakt en gebouwd om te helpen bij  alle golfers. Callaway Golf staat  algemeen bekend om als een merk  waarbij de clubs ontworpen worden door wetenschappelijke  onderbouwde  prestaties. De Callaway belofte om alle golfers over de hele wereld iets te kunnen  bieden en  een  streven naar innovatie in producten die compromisloze resultaten opleveren.

Callaway was 1 van de eerste fabrikanten die roesvrij stalen clubs maakte. Deze clubs met een grotere kop, was meer vergevingsgezind dan de voorganger. Deze clubs is nog steeds bekend als de “dikker bertha’’. Deze club is op zijn beurt weer vernoemd naar een duits kanon uit de Eerste Wereldoorlog. Momenteel zijn er verschillende type golfclubs op de markt. Deze kunt u vrijblijvend testen, zowel op de range, als in de baan. Ook kunnen we een clubfit afspraak maken om samen op de range ballen te slaan, met verschillende clubs, wat het beste bij u past. Callaway ontwerpt clubs voor iedere type golfer, zelf voor single handicapper tot een beginnende golfer. Kom gerust eens langs of informeer naar de mogelijkheden!

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!