Golfclinic: leuk, sportief en leerzaam!

Moet u een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familieuitje of iets anders organiseren? Of zoekt u een activiteit voor een vriendenuitje? Dan is een golfclinic wellicht iets voor u! Op Golfclub Heidemeer organiseert Golfschool Heerenveen golfclinics vanaf 7 personen (met een groep minder dan 7 personen bent u natuurlijk ook van harte welkom om kennis te maken met golfen!). Golfclub Heidemeer beschikt over alle benodigde oefenfaciliteiten waar de verschillende onderdelen van het spel geoefend kunnen worden. Ook hebben we een overdekte Driving Range (afslag plaats) om droog te blijven voor als het weer iets minder is dan verwacht.

 

Tarieven Golfclinic

  • 1,5 uur: € 20,- per persoon;
  • 2,0 uur € 25,- per persoon;
  • 2,5 uur € 30,- per persoon;
  • 3,0 uur € 35,- per persoon.

Bovengenoemde tarieven zijn incl. btw. U word begeleid door een gekwalificeerde professional. Het gebruik van materiaal en ballen is bij de prijs inbegrepen. Deze prijzen zijn excl. koffie/drankjes en hapjes.

 

Wat houdt een clinic ongeveer in?

Een golfclinic start met een uitleg over het golfspel en een demonstratie van de verschillende golfclubs. Na de demonstratie gaat u zelf een balletje slaan onder begeleiding van een professional en krijgt u les in het goed kunnen slaan van een golfbal. Na het slaan gaan we door naar het subtielere werk, het “putten’. We eindigen hier met een wedstrijd waar we ook spelen om een heuse prijs (deze zit bij de prijs inbegrepen). Als er nog tijd over is kunnen we nog chippen, dit is een korte slag waarmee u de bal met een boogje leert slaan. Daarnaast kunnen we een hole spelen op de echte golfbaan. Samen met u kan Golfschool Heerenveen een passend programma maken om uw uitje tot een succes te maken!

 

Eten, drinken of toch een aangeklede borrel?

Golfbaan Heidemeer beschikt verder over de gezellige Golfbar ‘Mulligan’. Een ontvangst met koffie/gebak of suikerbrood, een borrel, lunch of BBQ aansluitend aan uw golfclinic behoort tot de mogelijkheden. Het team van Golfbar Mulligan verwelkomt u graag na afloop van de clinic!

Meer informatie over clinics en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!